Videoer

Jernbanen - Danmark fremad

Transportministeren fortæller om de visioner for jernbanen, som regeringen har med i deres udspil til en plan for infrastrukturen "Danmark fremad".

Ladestandere - Danmark fremad

Benny Engelbrecht forklarer lidt om de initiativer til at forbedre ladeinfrastrukturen, som ligger i regeringens udspil til en ny infrastrukturplan.

Flere skal gerne vælge cyklen

Regeringen ønsker at flere vil vælge cyklen som transportmiddel. Det kræver flere cykelstier, trygge veje og gode cykelruter.

Danmark fremad - optakt

I dag kl. 12 præsenterer transportminister Benny Engelbrecht regeringens plan for infrastrukturinvesteringer sammen med finansministeren og indenrigs- og boligministeren.

Påskehilsen

Husk de gode coronavaner, hvis du skal ud at rejse i påsken.

Husk de gode coronaråd i den kollektive transport

Når samfundet langsomt genåbner, er det vigtigt at huske de gode coronaråd i den kollektive transport. Transportministeren repeterer dem her.

Ballerup Kommune tilslutter sig klimasamarbejdsaftale

Jesper Würtzen, borgmester i Ballerup, og transportminister Benny Engelbrecht fortæller om lidt af indholdet i den nye klimaaftale mellem Ballerup Kommune og transportministeriet.

Klimasamarbejdsaftale med Fredensborg Kommune

Benny Engelbrecht og Fredensborgs borgmester, Thomas Lykke Pedersen, fortæller om den netop indgåede klimasamarbejdsaftale mellem Fredensborg Kommune og Transportministeriet.

Corona-opfordring: Vent på den næste bus, hvis den er fyldt

I lytter til opfordringerne og bliver hjemme – mange busser er tæt på tomme. Står du og venter på en bus, hvor der er lidt for mange med, så tag dig tiden til at vente på den næste. Det, vi gør nu, gør en forskel.

Affald - tak for ingenting

Alt for meget skrald ender ikke der, hvor det burde: I skraldespanden. Det er dyrt, grimt og farligt for dyr og miljø, når skrald bliver efterladt i naturen. Derfor opfordrer vi til, at alle bliver lidt bedre til at få affaldet i skraldespanden.