Gå til hovedindhold
Artikler

Fokus på udvikling

I departementet har vi et stort fokus på medarbejderudvikling gennem bl.a. udviklingssamtaler, kurser, karriereafklarende samtaler og mobilitetsmuligheder på ministerområdet.

26. sep. 2022
En kontorchef og to medarbejdere gennemgår en sag på et kontor

Foto: Claus Bjørn Larsen

Indhold

  I departementet tror vi på, at en kompetent opgaveløsning, en varieret opgaveportefølje og en tillidsbaseret ledelse skaber dit udviklingspotentiale. Derfor får du også hurtigt ansvar for dine egne arbejdsområder og mulighed for faglig sparring og hjælp fra dine kollegaer undervejs i løsningen af dine opgaver.

  Et fagligt udfordrende arbejde

  I departementet beskæftiger vi os bl.a. med teknisk udfordrende og økonomisk tunge projekter, som dine kollegaer står i spidsen for. Som medarbejder hos os bliver du derfor en del af et stærk fagligt miljø, hvor du styrker din faglige profil, handlekraft og beslutningsdygtighed hver dag, du er på arbejde.

  Gennem din opgaveløsning udvikler du din evne til at forstå og overskue komplekse, faglige problemstillinger samt omsætte viden til en konkret politisk kontekst og dagsorden.

  Sparring og udvikling i fokus

  Vi prioriterer din faglige udvikling højt, og du holder derfor løbende dialogmøder med din nærmeste chef, hvor I klarlægger dine udviklingsbehov og sammensætter din opgaveportefølje efter det, i det omfang det kan lade sig gøre.

  Vi tilbyder dig også løbende udviklingssamtaler, kurser, både internt og eksternt, karriereafklarende samtaler og mulighed for at rokere mellem vores kontorer eller blive udlånt til en af vores styrelser på ministerområdet.