Gå til hovedindhold

Ministeriet Artikler

25 resultater

Organisation

26. maj 2023

Artikler

Se organiseringen af departementet og ministerområdet.

Lovstof

17. maj 2023

Artikler

Transportministeriet er ansvarlig for et stort lovområde. Det drejer sig bl.a. om lovgivningen vedrørende erhvervstransport, luftfart, jernbane, veje, færdsel.

Ekspropriationsmyndighedernes adresser

03. maj 2023

Artikler

Her finder du adresser på ekspropriationsmyndighederne.

Bestyrelser, råd mv.

03. mar. 2023

Artikler

I overensstemmelse med Regeringens ønske om at sikre åbenhed ved ministres udpegninger til bestyrelser, råd, nævn, udvalg mv. gives i det følgende en oversigt over medlemmer af bestyrelser, råd mv. på Transportministeriets område.

Departementets trivselsmåling og APV

24. feb. 2023

Departementet afvikler årligt en trivselsmåling blandt medarbejderne som løbende bidrag til departementets ledelses- og organisationsudvikling. Som udgangspunkt afvikles der hvert andet år en trivselsmåling og APV (arbejdspladsvurdering) og hvert andet år en mindre trivselsmåling.

Databeskyttelsesforordningen

03. jan. 2023

Artikler

Kanal i tåge, med både på begge sider.

Kontakt

16. dec. 2022

Artikler

Transportministeriet arbejder med planlægning, anlæg, drift og vedligehold af den statslige infrastruktur samt regulering af og tilsyn med det samlede danske transportsystem. Transportministeriet opfører, vedligeholder og administrerer statens ejendomme. Transportministeriet bidrager til den grønne omstilling.

Information til presse og medier

15. dec. 2022

Artikler

Velkommen til Transportministeriets presseside. Her finder du information og kontaktoplysninger for journalister og medier.