Gå til hovedindhold

Ministeriet Artikler

27 resultater

Bestyrelser, råd mv.

24. apr. 2024
Artikler

I overensstemmelse med Regeringens ønske om at sikre åbenhed ved ministres udpegninger til bestyrelser, råd, nævn, udvalg mv. gives i det følgende en oversigt over medlemmer af bestyrelser, råd mv. på Transportministeriets område.

Departementets trivselsmåling og APV

24. apr. 2024

Departementet afvikler årligt en trivselsmåling blandt medarbejderne som løbende bidrag til departementets ledelses- og organisationsudvikling. Som udgangspunkt afvikles der hvert andet år en trivselsmåling og APV (arbejdspladsvurdering) og hvert andet år en mindre trivselsmåling.

Organisation

02. apr. 2024
Artikler

Se organiseringen af departementet og ministerområdet.

Ny anlægsbudgettering

21. feb. 2024
Artikler

I 2007 blev det besluttet at indføre nye budgetteringsprincipper for anlægsprojekter på Transportministeriets område. Disse principper har også betydning for økonomi- og risikostyringen af projekter omfattet af de nye principper.

Whistleblowerordning i Transportministeriets departement

29. jan. 2024
Artikler

Her finder du whistleblowerordningen i Transportministeriets departement. Transportministeriets whistleblowerordning kan anvendes af en nærmere defineret personkreds til at indberette om forhold, der er omfattet af lov om beskyttelse af whistleblowere (”whistleblowerloven”).

Lovstof

18. dec. 2023
Artikler

Transportministeriet er ansvarlig for et stort lovområde. Det drejer sig bl.a. om lovgivningen vedrørende erhvervstransport, luftfart, jernbane, veje, færdsel.