Gå til hovedindhold

2018

7 resultater

Aftale om: Udmøntning af midler i 2018 til nationale cykelruter

27. nov. 2018

Politiske aftaler

Aftale mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti), Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti om Udmøntning af midler i 2018 til nationale cykelruter.

Aftale om Erstatning for byggeriet på Ørestad Fælled Kvarter samt anlæg af Lynetteholmen

25. okt. 2018

Politiske aftaler

Aftale mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti), Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti om: Erstatning for byggeriet på Ørestad Fælled Kvarter samt anlæg af Lynetteholmen.

Politisk aftale om igangsættelse af udbudsproces for indkøb af nye vogne

12. jun. 2018

Aftale mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti) og Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Alternativet om: Igangsættelse af udbudsproces for indkøb af nye vogne og indgåelse af kontrakt om yderligere el-lokomotiver.

Aftale om udmøntning af midler til støjbekæmpelse i 2018

02. feb. 2018

Aftale mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti), Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Det Radikale Venstre om: Udmøntning af midler til støjbekæmpelse i 2018

Igangsættelse af udbudsproces for indkøb af nye eltog (Fremtidens Tog)

01. feb. 2018

Aftale mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti) og Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Alternativet om: Igangsættelse af udbudsproces for indkøb af nye eltog (Fremtidens Tog)

Udmøntning af midler til støjbekæmpelse

30. jan. 2018

Aftale mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti) og Dansk Folkeparti om: Udmøntning af midler til støjbekæmpelse.

Udmøntning af midler til bedre fremkommelighed og trafiksikkerhed

29. jan. 2018

Aftale mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti) og Dansk Folkeparti om: Udmøntning af midler til bedre fremkommelighed og trafiksikkerhed